skip to Main Content
Välkommen till Adiga – Johan Fässberg!

Välkommen till Adiga – Johan Fässberg!

I augusti förvärvades Dacat av Adiga. I och med förvärvningen fylldes Adigas lokaler vid Eriksberg med flertalet duktiga medarbetare. En av dessa är produktutvecklaren och Visualization Artist Johan Fässberg som vi hälsar varmt välkommen till Adiga.

Hur har övergången varit så här i början?
– Jag har inte sett det som någon övergång. Det har egentligen bara flutit på som vanligt. Det är nästan som att ingenting har hänt egentligen. Det är nästan som att vi har tillhört varandra sedan början. Det har varit väldigt bra. Skönt att inte har behövt tänka på det. Det är bara en fortsättning på förra arbetet, säger Johan Fässberg.

Vad är dina uppgifter som produktutvecklare och Visualization Artist?
– Eftersom vi jobbar in house kan det variera väldigt mycket. Det är allt från konceptutveckling till konstruktion, även design och visualisering. Och även mycket mailkonktakt med leverantörer och kunder. Och projektledning beroende på vilket projekt vi jobbar med och hur många vi är i projektet. Det är väldigt varierande vilket är kul. Det är aldrig samma sak när man byter mellan projekten, säger Johan Fässberg.

Vad skulle du säga är det roligaste med ditt arbete?
– Det är faktiskt variationen. Att jag egentligen får lära mig väldigt många nya saker från projekt till projekt. Visst kan det vara lite jobbigt att man måste lära sig väldigt många annorlunda nya grejer på väldigt kort tid, men det är väldigt kul och lärorikt. En bra utveckling, säger Johan.

Du pendlar ju hela vägen från Trollhättan hit till Hisingen och Eriksberg. Hur funkar det?
– I dag funkar det bra. I början funkade det inte så bra. Då var det inte så roligt. Men det är bättre nu i dag både med Västtrafik och att man har vant sig. Sen är det faktiskt bättre att pendla till Adiga, det ligger lite bättre till än vad Dacat gjorde. Så det är inga problem.

FAKTA
Namn: Johan Fässberg
Ålder: 26 år
Arbetstitel: Produktutvecklare och Visualization Artist
Utbildning: Grafisk design samt en CAS konstruktion utbildning

Fem snabba med Johan Fässberg
Vad drömde du om att bli när du var liten? Brandman, kanske!? Nä, men helikopterpilot. Det är fortfarande ett mål att kunna ha vid sidan av.

Bästa tv-serie: The Expands. En Sci-fi-serie. Den kan jag rekommendera.

Levande eller död, vem hade du helst velat träffa här i världen? Sångaren från Linkin Park, Chester Bennington. Men han är död, så annars är det Mike Shinoda som också är från Linkin Park.

Senaste boken du läste: Jag kommer inte ihåg vad den hette, men den är baserad på The Expands, serien jag kollar på.

Trollhättan eller Göteborg? Den är svår. Jag måste nog säga Trollhättan.

Läs mer om Adigas förvärvning av Dacat

Back To Top
×Close search
Sök