skip to Main Content

Därför ska du göra karriär på Adiga

De flesta företag sätter sina kunder i första rummet. Det är inte konstigt; inget företag klarar sig utan kunder. Men vi på Adiga ser minst lika mycket till våra medarbetare, helt enkelt för att det är dem som skapar efterfrågan våra kunder efterfrågar. Denna filosofi kallar vi Split Vision. I praktiken innebär den en engagerad och närvarande ledning som anstränger sig för att alla våra konsulter ska känna sig sedda och uppskattade. Vårt mål är att du som börjar på Adiga också väljer att stanna, och växa tillsammans med oss och våra uppdragsgivare.

Adiga erbjuder riktiga anställningar

Adiga erbjuder seriösa anställningar med kollektivavtal samt förmånliga villkor. Som anställd får du bland annat en bra, marknadsmässig lön, tjänstepension och försäkring, friskvårdsbidrag, flextidbank och rekryteringsbonus (när du tipsar oss om någon som sedan blir anställd). Vi erbjuder även förskottssemester samt extra semesterdagar efter lång anställning.

På Adiga blir du en i gänget

Vi vet också att det är viktigt, inte minst för den som är nyanställd, att känna sig som en i gänget. Samtidigt har vi (likt de flesta konsultföretag i vår bransch) många av våra medarbetare placerade hos våra uppdragsgivare. För att svetsa samman oss till ett bra gäng har vi därför en aktiv personalförening. Den består av en grupp anställda med uppgift att ordna trevliga aktiviteter vid sidan av arbetet. Det kan vara after work, olika sportaktiviteter, resor – eller något helt annat som gör att vi får möjlighet att ha roligt tillsammans.

Vilken kompetens kan du bidra med?

Nu vet du lite mer om oss på Adiga, medan vi än så länge inte vet något om dig. Så, vem är du? Vi är nyfikna! Alla människor är olika, och det tycker vi är bra. Olikheterna bland våra medarbetare breddar vårt erbjudande och gör Adiga mer attraktiv för våra kunder. Så tveka inte att kontakta oss; kom och berätta om vem du är, vad du vill och vilken kompetens du kan bidra med!

Lediga tjänster
Back To Top
×Close search
Sök